Promena podrazumevanog prikaza

PowerPoint za Office 365, PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste saznali više o PowerPoint prikaza, pogledajte članak Odaberite pravog prikaza za zadatak u programu PowerPoint.

Podrazumevano, PowerPoint se otvara u normalnom prikazu, koji prikazuje sličice, napomene i prikaz slajdova. Ako biste radije, međutim, možete da navedete da PowerPoint otvorite u neki drugi prikaz, kao što je prikaz "sortiranje slajdova", "Projekcija slajdova", prikaz stranice sa napomenama i varijacije na normalan prikaz.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Više opcija.

  2. U okviru Prikaz, na listi Otvori sve dokumente koristeći ovaj prikaz izaberite prikaz koji želite da postavite kao novi podrazumevani, a zatim kliknite na dugme u redu.

  1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim kliknite na dugme Opcije programa PowerPoint.

  2. U dijalogu PowerPoint opcije izaberite stavku Više opcija u levom oknu.

  3. U okviru Prikaz, na listi Otvori sve dokumente koristeći ovaj prikaz izaberite prikaz koji želite da postavite kao novi podrazumevani, a zatim kliknite na dugme u redu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×