Promena podrazumevanog fonta za stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pri prvom korišćenju programa OneNote, nove beleške oblikovane su u fontu Calibri veličine 11. Ako želite da promenite izgled svih novih stranica, možete da promenite podrazumevani font, veličinu ili boju.

  1. Izaberite stavke Datoteka> Opcije.

    Opcije programa OneNote

  2. U dijalogu Opcije programa OneNote, u okviru Podrazumevani font izvršite izbor u opcijama Font, Veličina i Boja fonta koje želite da OneNote koristi.

  3. Kliknite na dugme U redu.

Napomene : 

  • Vaš izbor podrazumevanog fonta primenjuje se samo na nove stranice. Postojeće beleške se neće automatski preoblikovati.

  • Promena podrazumevanog fonta odnosi se na stranice, a ne i na naslove.

Ako ste uglavnom zainteresovani za oblikovanje nekih odeljaka teksta, a ne za menjanje podrazumevanog fonta svih novih beležaka, možete da izaberete tekst koji želite da izmenite i izaberete karticu Početak. U odeljku Osnovni tekst pronaći ćete opcije za oblikovanje teksta kao što su veličina fonta, boja i stil.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×