Promena podrazumevanog fonta u programu OneNote Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada prvi put možete početi da koristite OneNote Online, beleškama otkucate na nove stranice koje ste kreirali su oblikovana font Calibri 11 tačaka.

Možete da promenite ova postavka podrazumevanog fonta u OneNote aplikaciji za računare na Računaru Windows ili Mac računaru. Detaljna uputstva o tome kako da to uradite potražite u članku nešto od sledećeg:

Savet : Ako pronađete fonta u programu OneNote Online premali, ali ne želite da promene oblikovanja teksta beležaka, možete da koristite funkciju zumiranja pregledača da biste privremeno Promena načina velike ili male želite beleškama može da se pojavi na trenutnoj stranici.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×