Promena podrazumevane lokacije za skladištenje za pravljenje rezervnih kopija datoteka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

OneNote automatski čuva rezervne kopije beležaka na istom čvrstog diska kao originalnu beležnicu datoteka. Na ovaj način da biste zaštitili beleške se slučajno menjaju, oštećen ili izbrisane tokom rada. Vraćanje u prethodno stanje nedavne beleške takođe ima brzo i lako.

Međutim, da biste zaštitili važne beleške iz ozbiljno problema, kao što je nemogućnost na čvrstom disku, razmislite o promeni podrazumevanu lokaciju rezervne kopije OneNote fascikle. Prikladno rezervne kopije lokacija za važne beleške uključuje fasciklu na pomoćnu ili spoljnog čvrstog diska, prenosivim skladištem uređaju kao što je USB disk ili privatnih fascikli na mreži.

U zavisnosti od operativnog sistema računara, pravljenje rezervnih kopija datoteka iz programa Beležnica su uskladišteni u jednom od na sledećim podrazumevanim lokacijama:

  • U operativnom sistemu Windows 10, fascikla za rezervne kopije beležnica nalazi se na C:\Users\korisničko ime\AppData\Local\Microsoft\OneNote\verziju\Backup.

  • U operativnom sistemu Windows Vista fascikla za rezervne kopije beležnica nalazi se na \AppData\Microsoft\OneNote\12.0\Backup C:\Users\korisničko ime.

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows XP fascikla za rezervne kopije beležnica nalazi se na C:\Documents and Settings\korisničko ime\Local Data\Microsoft\OneNote\Backup.

Promenite podrazumevanu lokaciju za pravljenje rezervnih kopija datoteka

  1. Izaberite stavke datoteka > Opcije > Sačuvaj i napravi rezervnu kopiju.

    (Ako koristite OneNote 2007, odaberite stavku Alatke > Opcije > Sačuvaj.)

  2. U okviru Čuvanje, na listi putanjeFascikla za rezervne kopijei zatim kliknite na dugme Izmeni.

  3. U dijalogu Izaberite fasciklu idite na lokaciju na fasciklu gde želite da OneNote za skladištenje rezervnih kopija datoteka, a zatim izaberite stavku Izaberi.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×