Promena naplatu ili besplatne brojeve na mostu na uključivanje u konferenciju biranjem

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada kupite licence Skype za posao PSTN konferencije , Microsoft domaćin konferencije most za vašu organizaciju. Most konferencije daje brojeve telefona pozovite sa različitim lokacijama tako sastanka i učesnici ih možete koristiti da biste se pridružili sastancima koristeći telefon.

Pored brojeva telefona već dodeljeni most na konferencije, možete da dodatne usluge brojeve (naplatu i besplatne brojeve koji se koristi za uključivanje u konferenciju biranjem) sa drugim lokacijama i zatim dodeljivanje da na konferenciju premostiti tako da možete da proširite oblast/zemlje/regiona pokriće za korisnike.

Napomena : Da biste mogli da dodelite/opoziv dodele broj telefona za konferencije most, broj telefona mora biti broj "usluge". Možete da vidite tip broj je pomoću glasa >Brojevi telefona karticu i pogledajte u okviru Tip broj kolona.

Koraka u slučaju kada dodeljujete novi broj telefona usluge most u konferenciji

Korak 1 - dodelite novi broj telefona na konferencije most

 1. Prijavite se u Office 365 sa vašim nalogom za rad.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > centre administracije > Skype za posao > glasa > Brojevi telefona i pronađite broj telefona.

 3. Izaberite broj telefona sa liste i u oknu za radnje, kliknite na dugme Dodeli.

 4. Na stranici Dodeljivanje , kliknite na dugme Sačuvaj.

  Samo broj naplatu usluge možete da podesite kao podrazumevani broj za svoj konferencije most usluge besplatne brojeve ne može podesiti kao podrazumevani broj svoj most konferencije. Ako dodeljujete broj naplatu usluge i želite da postavite ga kao novi podrazumevani broj za svoj konferencije most, proverite koristi ovaj broj kao podrazumevani.

  Napomena : Nakon što novi broj telefona je dodeljena čak i ako broj je postao novi podrazumevani broj, podrazumevani broj za postojeće korisnike neće promeniti. Da biste podesili podrazumevani naplatu ili besplatan telefonski broj koji se dodaje organizatora pozivi za sastanke, pogledajte članak Podešavanje broj telefona na koji će se koristiti kada korisnici pridružuju sastanku.

Korak 2 - Promena podrazumevanog telefonskih brojeva koje su uključene u sastanak poziva korisnika (opcionalno)

Podrazumevani brojevi telefona za korisnika su one koje se nalaze na sastanka poziva kada su planiranje sastanka. Više informacija potražite u člancima Podešavanje je telefonski broj koji će se koristiti kada korisnici pridružuju sastanku.

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > centre administracije > Skype za posao > Uključivanje u konferenciju biranjem > Korisnici uključivanja biranja i pronašli korisnike na listi.

 3. U oknu za radnje izaberite stavku Uredi .

 4. U okviru podrazumevani naplatu broj ili podrazumevanog besplatan telefonski broj, izaberite broj sa liste i kliknite na dugme Sačuvaj.

Kada sačuvate promene, novi podrazumevani telefon brojeve će biti uključena sastanak poziva organizatora kada sledeći put su planirali novi sastanak.

Korak 3 - ažuriranje postojećih sastanak poziva korisnika pomoću usluga migracije sastanka (opcionalno)

Za dva sledeće korake, moraćete da biste pokrenuli Windows PowerShell. Da biste videli kako da to uradite, kliknite ovde.

Pomoću usluge sastanku migracije, opcionalno možete da ažurirate pozivi za sastanke koje su već poslate korisnici u vašoj organizaciji pre nego što brojeve telefona podrazumevani promenjene. Dodatne informacije potražite u Postavka se migracija usluge sastanku (MMS).

 • Pokrenite uslugu migracije sastanak za korisnike koji su imali brojeve telefona podrazumevani promenjene u koraku 2. Da biste to uradili, pokrenite sledeću komandu:

	Start-CsExMeetingMigration user@contoso.com

 • Takođe možete da prikažete na sastanku statusa migracije. Sve sastanke bi preraspoređivanje kada postoje bez operacije u stanju očekuje se ili U toku .

	Get-CsMeetingMigrationStatus -SummaryOnly

Koraka u slučaju kada su da unassigning usluge broj telefona za konferencije most

Kada ste poništili dodelu broja telefona konferencije most, korisnici neće moći da se pridruži sastancima pomoću više taj broj telefona. Zato što se menja broj telefona, važno je da biste ažurirali sve korisnike koji mogu da imaju broj telefona kao njihov podrazumevani broj (ukoliko postoje) i da biste ažurirali svoje postojeći sastanak pozivnice pre nego što je broj telefona Nedodeljeni od mosta.

Ako broj telefona je ukloniti bez ažuriranja korisnika i njihove sastanaka, njihove postojeći sastanak pozivnice može da sadrži broj telefona koji neće raditi za pridruživanje više sastanaka.

Prva tri koraka, moraćete da biste pokrenuli Windows PowerShell. Da biste videli kako da to uradite, kliknite ovde.

Korak 1 - ažuriranje korisnici koji imaju broj telefona koji se Nedodeljeni kao jedna od njihove podrazumevane brojeve

Zamena podrazumevane naplatu ili besplatan telefonski broj za sve korisnike koji imaju broj će biti Nedodeljeni kao podrazumevani broj i pokrenuli proces od preraspoređivanja sastanaka. Da biste to uradili, pokrenite sledeću komandu:

Set-CsOnlineDialInConferencingUserDefaultNumber -FromNumber <Number to be removed> -ToNumber <Number to be set as new default> -NumberType <"Toll" or "Toll-Free"> -RescheduleMeetings

Napomena : U zavisnosti od veličine vaše organizacije, to može biti potrebno malo vremena da biste dovršili.

Možete i da promenite podrazumevani naplatu ili besplatan telefonski broj korisnika u usluzi Skype for Business centra administracije, međutim, to neće automatski ponovno zakazivanje sastanka. Dodatne informacije potražite u članku Podešavanje broj za pozivanje telefonskih brojeva za organizatorima koji su uključeni u pozivnice sastanka.

Korak 2 - prikaz sastanka pomoću programa Windows PowerShell statusa migracije

Sve sastanke bi preraspoređivanje kada postoje bez operacije u stanju očekuje se ili U toku .

Get-CsMeetingMigrationStatus -SummaryOnly

Više informacija o sastanku usluga migracije, pogledajte postavku se migracija usluge sastanku (MMS).

Korak 3 - poništili dodelu broj telefona na stari most uključivanje u konferenciju biranjem

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > centre administracije > Skype za posao > glasa > Brojevi telefona i pronađite broj telefona.

 3. Izaberite broj telefona sa liste i u oknu za radnje, kliknite na dugme Unassign.

 4. U polju da li ste sigurni da želite da biste poništili dodelu ovaj broj? prozor, kliknite na dugme da.

Važno : Kada je broj telefona Nedodeljeni iz konferencije most, broj telefona na više neće biti dostupan korisnicima za pridruživanje sastancima nove ili postojeće.

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Da biste potvrdili da je spremna za slanje Windows PowerShell

Proverite da li koristite Windows PowerShell verzije 3.0 ili noviji

 1. Da biste proverili da li koristite verziju 3.0 ili noviju: „Start“ meni > Windows PowerShell.

 2. Proverite verziju tako što ćete otkucati Get-Host u prozoru Windows PowerShell.

 3. Ako nemate verziju 3.0 ili noviju verziju, morate da preuzmete i instalirate ispravke za Windows PowerShell. Pogledajte Windows Management Framework 4.0 da biste preuzeli i ažurirali Windows PowerShell na verziju 4.0. Ponovo pokrenite računar kad se to od vas zatraži.

 4. Takođe ćete morati da instalirate Windows PowerShell modul za Skype za posao online koji vam omogućava da kreirate daljinsku Windows PowerShell sesiju koja se povezuje sa Skype za posao online. Taj modul, koji je podržan samo na 64-bitnim računarima, može da se preuzme sa lokacije Microsoft Download Center, na lokaciji Windows PowerShell modul za Skype za posao Online. Ponovo pokrenite računar ako se to od vas zatraži.

Ako želite da saznate više, pogledajte članak Povežite se sa svim Office 365 uslugama u jednom prozoru programa Windows PowerShell.

Da biste pokrenuli Windows PowerShell

Pokretanje Windows PowerShell sesije

 1. Iz „Start“ menija > Windows PowerShell.

 2. U prozoru Windows PowerShell povežite se sa Office 365 organizacijom tako što ćete pokrenuti:

  Napomena : Treba samo da pokrenete Import-Module komandu prvi put i da koristite modul Skype za posao Online Windows PowerShell.

  Import-Module "C:\Program Files\Common Files\Skype for Business Online\Modules\SkypeOnlineConnector\SkypeOnlineConnector.psd1"
  $credential = Get-Credential
  $session = New-CsOnlineSession -Credential $credential
  Import-PSSession $session

Ako želite više informacija o pravljenju Windows PowerShell, pročitajte članak Povežite se sa svim Office 365 uslugama u jednom prozoru programa Windows PowerShell ili Povezivanje sa uslugom Skype za posao Online korišćenjem alatke Windows PowerShell.

Uštedite vreme ili automatizovanje

Uštedite vreme ili automatizovanje ovo, možete da koristite Skup CsOnlineDialInConferencingUser iliSet-CsOnlineDialInConferencingUserDefaultNumber cmdlet.

 • Koristiti cmdlet Set-CsOnlineDialInConferencingUser da biste promenili podrazumevani naplatu ili besplatan telefonski broj za određene korisnike.

  • Da biste promenili podrazumevani besplatan telefonski broj za korisnika, pokrenite:

   Set-CsOnlineDialinConferencingUser –Identity amos.marble@Contoso.com -TollFreeServiceNumber  80045551234
 • Koristite Set-CsOnlineDialInConferencingUserDefaultNumber cmdlet da biste promenili podrazumevani naplatu ili besplatan telefonski broj korisnika na osnovu njihove originalne podrazumevani broj ili njihovu lokaciju.

  Napomena : Napomena:da biste pronašli na BridgeID, koristite Get-CsOnlineDialInConferencingBridge.

  • Da biste podesili podrazumevani besplatan telefonski broj za sve korisnike bez jedan da 8005551234, pokrenite:

   Set-CsOnlineDialInConferencingUserDefaultNumber -FromNumber $null -ToNumber 8005551234 -NumberType TollFree -BridgeId <Bridge Id> 
  • Da biste promenili podrazumevani besplatan telefonski broj svi korisnici koji imaju 8005551234 kao njihov podrazumevanih besplatan telefonski broj da biste 8005551239 i automatski ponovno zakazivanje sastanka, pokrenite:

   Set-CsOnlineDialInConferencingUserDefaultNumber -FromNumber 8005551234 -ToNumber 8005551239 NumberType TollFree -BridgeId <Bridge Id> -RescheduleMeetings
  • Da biste podesili podrazumevani besplatan telefonski broj sve korisnike koji se nalazi u sad u 8005551234 i automatski ponovno zakazivanje sastanka, pokrenite:

   Set-CsOnlineDialInConferencingUserDefaultNumber -Country US -ToNumber 8005551234 -NumberType TollFree -BridgeId <Bridge Id> -RescheduleMeetings

   Napomena : Lokaciju koja se koristi iznad mora da se podudara sa kontakt informacijama korisnika koji je podešen u Office 365 centru administracije.

Saznajte više

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×