Promena načina i vremena izračunavanja formula

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu Excel Online rezultat formule automatski se ponovo izračunava kad promenite podatke u ćelijama koje se koriste u toj formuli. Ne možete da isključite to automatsko ponovno izračunavanje i ne možete ručno izračunati rezultate formule pritiskom na taster F9, kao što to možete u Excel programu za računar.

Takođe, ne možete da promenite koliko puta se formula ponovo izračunava dok se ne ispuni zadati numerički uslov i ne možete da promenite preciznost izračunavanja korišćenjem prikazane vrednosti umesto uskladištene vrednosti kad se pormule ponovo izračunavaju.

Ako imate Excel aplikaciju za računar, možete da koristite dugme Otvori u programu Excel da biste otvorili radnu svesku i tamo naveli opcije izračunavanja. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i promenite ponovno izračunavanje formule, iteraciju, ili preciznost formule.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×