Promena moje fotografije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako Outlook prikazuje fotografiju koja vam se ne dopada, promenite je. Nova fotografija se prikazuje i na karticama kontakata drugih osoba.

  1. Izaberite stavku Datoteka, a zatim ispod svoje slike izaberite stavku Promeni.

    Promena slike za Office iz programa Outlook

  2. Kliknite na dugme Pregledaj, pronađite i izaberite fotografiju koju želite da koristite, a zatim kliknite na dugme Otvori.

Ako se bude tražilo da se prijavite u Outlook Web App, videćete dugme Potraži kada se prijavite.

Savet : Outlook može koristiti .jpg, .png, .gif, .bmp ili .tif formate datoteke fotografije.

Biće potrebno nekoliko minuta da se nova fotografija pojavi na karticama kontakata.

Napomena: možda neće moći da biste promenili sve informacije na profilu. Neke informacije, kao što su ime, sliku ili naslov, možda ćete biti prikupljene iz drugih sistema koja kontrolišu sektor ili ljudskih resursa. Ako želite da ažurirate detalje, obratite se ih ili vaš administrator. Ako vam je potrebna pomoć, možete da pronađete Office 365 administratoru, pogledajte članak ko je moj Office 365 administrator?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×