Promena matične stranice na SharePoint lokaciji klasični

Promena matične stranice na SharePoint lokaciji klasični

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Moderna stranice su sjajan način da dele ideje pomoću slike, Excel, Word i PowerPoint dokumente, video i još mnogo toga. Možete da kreirate i objavljivanje stranica brzo i lako i izgledaju odlično na bilo kom uređaju. Takođe možete da promenite lokaciji SharePoint klasičnom matična stranica da biste koristili stranicu moderni. Evo kako:

Ako već niste kreirali stranice, možete učiniti pomoću koraka za Dodavanje stranice na lokaciji. Kada imate objavljivanje stranice koji želite da koristite matične stranice, uradite sledeće:

  1. Na lokaciji, izaberite stavku stranice u navigaciji sa leve strane. Ili, ako ne vidite stranice, idite na Sadržaj lokacije na levo, a zatim Stranice lokacije.

  2. Izaberite stranicu koju želite da koristite kao matičnu stranicu.

  3. Zadržite pokazivač miša iznad stranice i kliknite na tri tačke (...) ili, u gornjoj navigaciji kliknite na tri tačke (...) i izaberite stavku Napravi matičnu stranicu.

    Proverite stavku menija matičnu stranicu

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×