Promena lozinke za grupe Web aplikacija

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Koristite ovu proceduru da biste promenili lozinku za identitet grupe Veb aplikacija. Web aplikacija koristi identitet naloga za obavljanje Veb aplikaciju. Web aplikacija se skladište akreditiva informacije i će nastaviti da funkcioniše čak i nakon što je istekla lozinku. Međutim, ako Web aplikacija se ponovo pokrene, uskladištene akreditive informacije se gube i Veb aplikacija nije moguće pokrenuti dok se ne ažurira informacijama o akreditivima. Ako Veb aplikacija ne može da pokrene, "Usluga je nedostupna" HTTP greška će biti prikazana korisnicima bilo koje Veb stranice ili usluge koje obezbeđuje Veb aplikaciju.

Napomene : 

 • Ove procedure mogu izvršiti samo nakon lozinku promenila na kontroleru domena. Uneli akreditive proveravaju protiv onih na kontroleru domena. Ako unesete novu lozinku pre nego što lozinku promenila na kontroleru domena, rezultat će biti greške i postavke se neće promeniti.

 • Da biste sačuvali promene, morate ponovo pokrenuti Veb aplikacija. Ovo će uzrokovati sadržaj ili usluge koje pruža trenutno nedostupan dok se ponovo pokreće Veb aplikacija.

 • Ova procedura mora da se pokrenuti samo na serveru koji radi pod operativnim sistemom SharePoint centralnoj administraciji Veb lokacije.

Važno : Članstvo u grupi "administratori" na lokalnom računaru ili ekvivalent, potrebno je da dovršite sledeće procedure. Članstvo u grupi administratora farme (WSS_RESTRICTED_WPG Windows bezbednosne grupe) nije dovoljno da biste dovršili ove procedure.

Promena lozinke za identitet grupe Web aplikacija pomoću korisničkog interfejsa

 1. U SharePoint centralnoj administraciji Veb lokacije, kliknite na operacije.

 2. Na stranici operacije u odeljku Konfiguracija bezbednostiizaberite stavku Nalozi usluga.

 3. U odeljku Upravljanje akreditive , u okviru Izbor komponente da biste ažurirali, izaberite Veb aplikacija.

 4. Na listi Veb usluga , izaberite uslugu radni prostor aplikacije kreiran u okviru. Podrazumevana vrednost je Web aplikacije Windows SharePoint Services.

 5. Na listi aplikacija , izaberite stavku aplikacija za koju želite da ažurirate akreditive.

 6. Otkucajte novu lozinku u polje lozinka .

 7. Kliknite na dugme U redu.

Promena lozinke za identitet grupe Web aplikacija pomoću komandne linije

 1. Na računaru sa sistemom centralnu administraciju Veb lokacije, otvorite komandnu liniju i pomerite se do programa Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\BIN fascikle.

 2. Na komandnoj liniji otkucajte sledeću komandu:

  stsadm – o updateaccountpassword – userlogin < DOMEN\korisničko_ime >

  – lozinku < novalozinka > – noadmin

  Napomena : userlogin je Web aplikacija prostor za identitet naloga.

 3. Pritisnite taster ENTER.

 4. Na komandnoj liniji otkucajte sledeću komandu:

  iisreset /noforce

 5. Pritisnite taster ENTER.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×