Promena lozinke u programu Outlook Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U samo nekoliko koraka, možete da promenite lozinku u programu Outlook Web App.

Napomena : Za promene lozinke u aplikaciji Outlook za PC ili Mac računar pogledajte članke Promena postavki naloga e-pošte (u programu Outlook na PC računaru) ili Ažuriranje lozinke u programu Outlook 2016 za Mac.

Kako da promenim lozinku?

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

 2. Izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ >Promeni lozinku.

 3. Sledite uputstva na stranici " Promena lozinke ".

Šta još treba da znam?

 • Ako se povezujete sa nalogom sa telefona ili tablet računara, takođe morate da ažurirate lozinku u postavkama na tom uređaju da bi se podudarala sa novom lozinkom. Slično tome, morate da ažurirate i lozinku u postavkama u bilo kojoj drugoj aplikaciji radne površine za e-poštu koju možda koristite (na primer, Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook ili Windows Live Pošta).

 • Da biste lozinku učinili bezbednijom, možete:

  • Koristiti najmanje osam znakova (vaš nalog može da zahteva više ili manje).

  • Koristiti kombinaciju velikih slova i malih slova.

  • Koristiti brojeve, kao i slova.

  • Koristiti znakove interpunkcije ili druge znakove koji nisu alfanumerički.

 • Većina naloga e-pošte zahteva minimalan broj znakova ili minimalan nivo složenosti za lozinke. Zahteve podešava administrator. Za informacije o zahtevima lozinke za nalog obratite se službi za pomoć.

 • U zavisnosti od postavki vaše poštansko sanduče, možda neće biti mogućnosti promena lozinke pomoću Opcije stranice. Ako ne možete da promenite lozinku pomoću opcija, obratite se za tehničku pomoć.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×