Promena lozinke u aplikaciji pošta za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada ste podesili vaš nalog u pošti za Windows 10, ne morate da unesete lozinku svaki put kada otvorite aplikaciju. Ako istekne lozinku za nalog e-pošte ili možete da ga promenite iz bezbednosnih razloga, možda ćete morati da ažurirate lozinku u aplikaciji "pošta".

Ažurirajte lozinku

Ako ste promenili lozinku kod dobavljača usluga e-pošte, možete da ažurirate uskladištene lozinke u pošti za Windows 10.

  1. Odaberite stavke postavke > Upravljanje nalozima, a zatim odaberite nalog koji treba da ažurirate.

  2. Ako ste izabrali Outlook.com nalog, možete da promenite ili da biste ažurirali lozinku tako što ćete odabrati da biste promenili postavke naloga. Pošta za Windows 10 će vas odvesti do Veb stranice za vaš nalog možete da promenite lozinku. Nakon što ste ažurirali lozinku na Veb stranici, pošta za Windows 10 će automatski dobiti te promene.

    Za sve druge naloge, možete da ažurirate lozinku u dijalogu Postavke naloga i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

    Saveti : 

    • Ako vaša lozinka je istekla ili mislite da je vaš nalog ugrožena, treba da promenite lozinku kod dobavljača usluga e-pošte – na primer, Gmail ili iCloud – pre nego što ste ažurirali lozinku u dijalogu Postavke naloga .

    • Ako pošta za Windows 10 neće da prihvati novu lozinku, uverite se da je isključena Caps Lock, a zatim ponovo unesite lozinku.

Više informacija

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×