Promena jednačine napisane u prethodnoj verziji programa Word

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno : Ova funkcija nije dostupna u sistemu Office na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows RT. Želite li da pogledate koju verziju sistema Office koristite?

Kada otvorite dokument koji sadrži jednačinu koja je napisana u verziji programa Word starijoj od programa Word 2007, potrebno je da koristite programski dodatak Equation 3.0 ili programski dodatak koji je korišćen za pisanje jednačine da biste je promenili. Programski dodatak Equation 3.0 je i dalje dostupan u programu Word 2013 i kada izaberete jednačinu koja je pisana uz pomoć programskog dodatka Equation 3.0, ona će se automatski otvoriti .

  1. Kliknite dvaput na jednačinu koju želite da uredite.

  2. Izvršite željene promene.

Ako konvertujete starije verzije dokumenta u trenutni format, možete da koristite Word 2013moćnije ugrađene alatke za pisanje jednačine. Međutim, stara jednačine napisane pomoću programskog dodatka Equation 3.0 ili pomoću programskog dodatka morate ručno ponovo kreirati ako želite da koristite Word 2013ugrađeni uređivač jednačina.

Da biste konvertovali dokument, izaberite stavku Datoteka > Informacije > Konvertuj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×