Promena izabrane oblasti štampanja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu Excel Online možete da navedete oblast koju želite da odštampate ili da odštampate ceo radni list. Ako izaberete oblast štampanja, ali odlučite da promenite određenu oblast, evo kako možete da pregledate svoje promene:

  1. Na radnom listu kliknite i prevucite da biste izabrali ćelije koje želite da odštampate.

  2. Izaberite stavke Datoteka > Štampanje > Odštampaj.

  3. Da biste odštampali samo izabranu oblast, u okviru Opcije štampanja izaberite stavku Trenutni izbor.

  4. Ako pregled pre štampanja pokaže ono što želite da odštampate, kliknite na dugme Odštampaj.

Da biste promenili izbor za štampanje, zatvorite pregled pre štampanja tako što ćete kliknuti na X i ponovite gorenavedene korake.

Da biste odštampali ceo radni list, izaberite stavke Datoteka > Štampanje > Odštampaj. Uverite se da je izabrana opcija Ceo list i kliknite na dugme Odštampaj.

„Opcije štampanja“ nakon izbora stavki „Datoteka > Štampanje“

Ako imate Excel aplikaciju za računare, možete da podesite više opcija za štampanje. Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i izaberite više područja za štampanje na radnom listu.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×