Promena ili uklanjanje datuma ili vremena kreiranja stranice u programu OneNote Online

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Svaki put kada kreirate novu stranicu u neku od OneNote Beležnica, oznake datuma i vremena se dodaje na stranicu. Ovo vam olakšava da pronađete i organizujete određene stranice kasnije.

Iako nije trenutno moguće uređivanje datuma kreiranja stranice u programu OneNote Online, možete da koristite OneNote aplikaciju za računare na Računaru Windows ili Mac računaru da biste to uradili. Više informacija potražite u članku Promena ili uklanjanje stranici kreiranja datuma ili vremena u programu OneNote 2016 za Windows.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×