Promena fontova i podešavanja međuslovnog razmaka (razmaka između znakova) u programu PowerPoint

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da prilagodite i promenite fontove i razmak između znakova (zove se i podešavanje međuslovnog razmaka) u dijalogu Font. Da biste došli do dijaloga Font, na kartici Početak izaberite stavku Pokretanje dijaloga u donjem desnom uglu grupe Font.

Pokretanje dijaloga „Font“

Više informacija o tome kako da koristite karticu „Font“ u dijalogu „Font“ potražite u članku Dijalog „Font“ u programu PowerPoint 2013

Više informacija o tome kako da koristite karticu „Razmak između znakova“ u dijalogu „Font“ potražite u članku Razmak između znakova u programu PowerPoint 2013

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×