Promena brzine otpremanja ili preuzimanja OneDrive klijenta za sinhronizaciju

Promena brzine otpremanja ili preuzimanja OneDrive klijenta za sinhronizaciju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada sinhronizujete datoteke pomoću OneDrive aplikacija za stone računare, možete da odaberete koliko propusni opseg mreže koju koristite.

 1. Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDriveoblaka ili je dodirnite na Windows sistemskoj traci poslova na traci zadataka.

  OneDrive SyncClient sa ikonama plavog i belog oblaka

 2. Izaberite opcije Više > Postavke.

  Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

  (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli ikonu OneDrive.)

 3. Izaberite karticu " mreža ".

  U dijalogu postavke sinhronizacije OneDrive karticu "mreža"

 4. Ako sinhronizujete poslovni ili školski datoteke, a ne vidite karticu " mreža ", postavke su upravlja IT sektoru.

 5. Izaberite opciju u okviru otpremanje stopa i Preuzimanje stopa, a zatim izaberite u redu.

  Možete da ograničite otpremanje i preuzimanje bajtova fiksne stope (stopa minimalne je 50 KB/sec i maksimalnu vrednost je 100,000 KB/sec). Donje brzinu, na duže biće potrebno za otpremanje i preuzimanje datoteka. Umesto ograničavanja otpremanje bajtova za fiksne stope, možete da podesite ga „Automatski prilagođavaju”. Ovo menja stopa da se podudara sa trenutni uslovi na mreži. Kada izaberete ovu opciju, OneDrive aplikacija za stone računare možete da koristite 70% od maksimalno dostupne bajtova za otpremanje datoteke. Da biste utvrdili maksimum dostupna, OneDrive aplikacija za stone računare mere koliko brzo sadržaj otpremate više od 60 sekundi.  Zatim klijenta za sinhronizaciju množi vrh tokom tog perioda sa 70% i koristi se kao ograničenje za sledeći 10 minuta. Nakon 10 minuta klijenta za sinhronizaciju mere ponovo i određuje novi ograničenje. Tokom merenja perioda, otpremanje stopa nije ograničena.

Saveti: 

 • Ako ste na sporoj mreži privremeno, možete da pauzirate sinhronizovanje umesto postavljanje ograničenja na otpremanje i preuzimanje kamatne stope. Da biste to uradili, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova na traci zadataka, izaberite stavku više u centru za aktivnost, kliknite na dugme Pauziranje sinhronizacije, a zatim izaberite koliko dugo želite da sinhronizujete Pauziraj.

 • Ako imate velike datoteke za otpremanje, pokušajte da uradite kada ste na brzo mreži.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×