Promena boje praćenih promena

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete podesiti da se praćene promene i komentari pojavljuju u različitim bojama za različite autore. Ali, Word automatski bira koja boja će predstavljati kojeg autora – a ta boja može da se promeni ako ponovo otvorite dokument ili ako ga otvori neka druga osoba.

  1. Kliknite na karticu Redigovanje > Praćenje Pokretanje dijaloga.

    Pokretanje dijaloga „Promena opcija praćenja“

  2. Izaberite stavku Dodatne opcije.

  3. Kliknite na strelice pored polja Boja i polja Komentari i izaberite Po autoru.

    Napredne opcije dijaloga Praćenje promena

    Možete takođe označiti bojom pokrete teksta i promene koje su izvršene na ćelijama tabele.

Savet :  Da biste videli promene koje su izvršile druge osobe u jednoj boji, kliknite na tu boju umesto na dugme Po autoru. Na primer, da biste videli sva umetanja u tirkiznoj boji, kliknite na strelicu pored stavke Boja, a zatim izaberite stavku Tirkizno. Sada su umetanja drugih osoba obojena tirkiznom bojom.

Ove postavke boja su samo za vaš računar. Ostale osobe će videti praćene promene u bojama koje su postavili. Boje Po autoru takođe će izgledati različito na različitim računarima.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×