Promena boje pozadine stranice u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada kreirate novu stranicu u programu OneNote ima običnog belu pozadinu, ali možete da promenite. Color-Coding stranice sa određenim pozadine predstavlja dobar način da organizujete beležnicu. Na primer, možete da koristite jedne boje za napomene u vezi sa kućnog popravljanja projekta i drugu boju za beleške u prezentaciji.

  1. Izaberite stavke Prikaz > Boja stranice.

  2. Izaberite željenu boju.

    Snimak ekrana dugmeta "boja stranice" u programu OneNote 2016.

Savet :  Stranici takođe možete dodati linije ili koordinatne mreže. Izaberite stavke Prikaz > Linije vodilje i odaberite stil.

Ako želite dopadljivije dizajne i rasporede, možete da primenite predložak na stranicu ili kreirati ili prilagoditi predložak stranice kako biste ga ponovo koristili.

Promena boje jezičaka u beležnici

Odeljke beležnice su podeljeno sa karticama. Promena boje stranice ne promenite boju kartice. Da biste promenili boju ceo odeljak, kliknite desnim tasterom miša na karticu na vrhu stranice i odaberite stavku Boja odeljka.

Snimak ekrana da biste promenili boju odeljka u programu OneNote 2016.

Napomena : Promena boje odeljka menja boju boju jezička na vrhu stranica i jezičaka stranica sa desne strane. Međutim, boja stranice ostaje ista.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×