Promena boje pozadine stranice u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinskog preveli potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete Engleska verzija ovog članka ovde za referencu.

Nova stranica koju pravite u programu OneNote 2016 ima čistu, belu pozadinu, ali to možete promeniti. Kodiranje stranica specifičnim bojama pozadine je dobar način da organizujete beležnicu. Na primer, možete koristiti jednu boju za beleške o projektu renoviranja kuće, a neku drugu za beleške prezentacije.

  1. Izaberite stavke Prikaz > Boja stranice.

  2. Izaberite željenu boju.

    Snimak ekrana dugmeta "boja stranice" u programu OneNote 2016.

Savet :  Stranici takođe možete dodati linije ili koordinatne mreže. Izaberite stavke Prikaz > Linije vodilje i odaberite stil.

Ako želite dopadljivije dizajne i rasporede, možete da primenite predložak na stranicu ili kreirati ili prilagoditi predložak stranice kako biste ga ponovo koristili.

Promena boje jezičaka u beležnici

Odeljci beležnice su podeljeni pomoću jezičaka. Promena boje stranice ne menja boju jezička. Kliknite desnim tasterom miša na jezičak na vrhu stranice i odaberite stavku Boja odeljka da biste promenili boju celog odeljka.

Snimak ekrana da biste promenili boju odeljka u programu OneNote 2016.

Napomena : Promena boje odeljka menja boju boju jezička na vrhu stranica i jezičaka stranica sa desne strane. Međutim, boja stranice ostaje ista.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×