Promena boja lokacije ili teme

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Tema je skup boja, fontova i dekorativnih elemenata koji obezbeđuju usaglašen izgled lokacije. Lokacija sadrži skup tema koje omogućavaju da brzo promenite izgled, zavisno od potreba vaše organizacije.

Primena teme ne utiče na raspored i sadržaj lokacije. Takođe ne menja temu stranica na koje ste temu primenili korišćenjem programa za Web dizajn koji je kompatibilan sa sistemom Microsoft Windows SharePoint Services, kao što je Microsoft Office SharePoint Designer 2007.

Da biste promenili temu lokacije, morate imati nivo dozvola „Dizajniranje“.

  1. U Meniju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , izaberite stavku Postavke lokacije.

    Napomena : Na lokaciji za koju je meni Radnje lokacije prilagođen, postavite pokazivač na stavku Postavke lokacije, a zatim izaberite postavke koje želite da pregledate.

  1. U odeljku Izgled i funkcionalnost kliknite na vezu Tema lokacije.

  2. Izaberite temu koju želite.

  3. Kliknite na dugme Primeni.

Napomena : Takođe možete dizajnirati i primeniti prilagođene teme korišćenjem programa koji je kompatibilan sa sistemom Windows SharePoint Services. Boje, fontove i druga oblikovanja možete menjati bez promene teme, uređivanjem datoteke opisa stila core.css za lokaciju pomoću programa za Web dizajn. Više informacija potražite u pomoći programa za Web dizajn.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×