Promena boja lokacije ili teme

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Tema je skup boja, fontova i dekorativnih elemenata koji obezbeđuju usaglašen izgled lokacije. Lokacija sadrži skup tema koje omogućavaju da brzo promenite izgled, zavisno od potreba vaše organizacije.

Primena teme ne utiče na raspored i sadržaj lokacije. Takođe ne menja temu stranica na koje ste temu primenili korišćenjem programa za Web dizajn koji je kompatibilan sa sistemom Microsoft Windows SharePoint Services, kao što je Microsoft Office SharePoint Designer 2007.

Da biste promenili temu lokacije, morate imati nivo dozvola „Dizajniranje“.

  1. U Meniju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , izaberite stavku Postavke lokacije.

    Napomena: Na lokaciji za koju je meni Radnje lokacije prilagođen, postavite pokazivač na stavku Postavke lokacije, a zatim izaberite postavke koje želite da pregledate.

  1. U odeljku Izgled i funkcionalnost kliknite na vezu Tema lokacije.

  2. Izaberite temu koju želite.

  3. Kliknite na dugme Primeni.

Napomena: Takođe možete dizajnirati i primeniti prilagođene teme korišćenjem programa koji je kompatibilan sa sistemom Windows SharePoint Services. Boje, fontove i druga oblikovanja možete menjati bez promene teme, uređivanjem datoteke opisa stila core.css za lokaciju pomoću programa za Web dizajn. Više informacija potražite u pomoći programa za Web dizajn.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×