Promena Office teme

Ako je šema boja u sistemu Office presvetla ili želite veći kontrast, u postavkama naloga možete da promenite Office temu za sve Office programe.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Office nalog (ili Datoteka > Nalog).

  2. Odaberite Office temu sa liste.

Izbor druge Office teme

Bela tema obezbeđuje čist, novi izgled tako što primenjuje belu boju na naslovnu traku prozora, okno za navigaciju i zaglavlje za e-poruke programa Outlook. U nekim drugim Office programima ćete videti bele pozadine dokumenata i slajdova, bela zaglavlja kolona i bele pozadine Office aplikacija.

Bela Office tema

Svetlosiva tema obezbeđuje srednji kontrast tako što primenjuje svetlosivu boju na okno za navigaciju, naslovnu traku prozora i zaglavlje za e-poruke programa Outlook. U nekim drugim Office programima ćete videti svetlije sivo mastilo za pozadine dokumenata i slajdova, zaglavlja kolona i pozadine Office aplikacija.

Svetlosiva Office tema

Tamnosiva tema obezbeđuje veći kontrast tako što primenjuje tamnosivu boju na okno za navigaciju, naslovnu traku prozora i zaglavlje za e-poruke programa Outlook. Ona menja i boju nekih oblasti, kao što su statusna traka i kartica Datoteka na traci, iz šeme boja programa u crnu boju. U nekim drugim Office programima ćete videti tamnije sivo mastilo za pozadine dokumenata i slajdova, zaglavlja kolona i pozadine Office aplikacija.

Tamnosiva Office tema

Ako imate Office programe na drugim računarima povezanim sa vašim nalogom, svi oni će koristiti temu koju ste izabrali.

Samo na ovom računaru

Ako želite da promenite temu samo na ovom računaru:

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije.

  2. U okviru Personalizovanje kopije sistema Microsoft Office, u odeljku Opšte odaberite Office temu.

Temu će koristiti samo Office programi na ovom računaru.

Primenjuje se na: Outlook 2016, Excel 2013, Word 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013, Publisher 2013, Access 2013, Visio 2013, InfoPath 2013, SharePoint Designer 2013, Visio Professional 2013, Project Standard 2013, Project Professional 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik