Promena Office teme

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako je šema boja u sistemu Office presvetla ili želite veći kontrast, u postavkama naloga možete da promenite Office temu za sve Office programe.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Office nalog (ili Datoteka > Nalog).

  2. Odaberite Office temu sa liste.

Izbor druge Office teme

Bela tema obezbeđuje čist, novi izgled tako što primenjuje belu boju na naslovnu traku prozora, okno za navigaciju i zaglavlje za e-poruke programa Outlook. U nekim drugim Office programima ćete videti bele pozadine dokumenata i slajdova, bela zaglavlja kolona i bele pozadine Office aplikacija.

Bela Office tema

Svetlosiva tema obezbeđuje srednji kontrast tako što primenjuje svetlosivu boju na okno za navigaciju, naslovnu traku prozora i zaglavlje za e-poruke programa Outlook. U nekim drugim Office programima ćete videti svetlije sivo mastilo za pozadine dokumenata i slajdova, zaglavlja kolona i pozadine Office aplikacija.

Svetlosiva Office tema

Tamnosiva tema obezbeđuje veći kontrast tako što primenjuje tamnosivu boju na okno za navigaciju, naslovnu traku prozora i zaglavlje za e-poruke programa Outlook. Ona menja i boju nekih oblasti, kao što su statusna traka i kartica Datoteka na traci, iz šeme boja programa u crnu boju. U nekim drugim Office programima ćete videti tamnije sivo mastilo za pozadine dokumenata i slajdova, zaglavlja kolona i pozadine Office aplikacija.

Tamnosiva Office tema

Ako imate Office programe na drugim računarima povezanim sa vašim nalogom, svi oni će koristiti temu koju ste izabrali.

Samo na ovom računaru

Ako želite da promenite temu samo na ovom računaru:

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije.

  2. U Opšte, u okviru personalizovanje kopije sistema Microsoft Office, odaberite opciju u Office tema.

Temu će koristiti samo Office programi na ovom računaru.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×