Proizvodi i usluge u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Listu stavke proizvoda i usluga u programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook održavate dodavanjem novih i uređivanjem postojećih stavki, kao i uvozom listi stavki iz drugih aplikacija.

Ako ste povezani sa knjigovodstveni sistem koja uključuje listu stavki, možete da uvezete ovu listu u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Napomena : Ova funkcija možda neće biti dostupno za vaš knjigovodstveni sistem. Više informacija potražite u pomoći na knjigovodstveni sistem.

Upišite ime ili ga izaberite sa liste      Izaberite ime TE000129541 sa liste ili ga upišite u polje kako biste je potražili.

Listu možete da sortirate tako što ćete kliknuti na zaglavlja kolone:

Ime stavke      Kliknite na ovo zaglavlje da biste listu stavki sortirali po imenu.

Opis      Kliknite na ovo zaglavlje da biste listu stavki sortirali po opisu.

Cena po jedinici      Kliknite na ovo zaglavlje da biste listu stavki sortirali po ceni.

Za upravljanje listom koristite sledeću dugmad:

Dodaj      Kliknite na ovo dugme da biste listi stavki dodali nove stavke.

Napomena : Ako Menadžer za poslovne kontakte za Outlook integrisan sa vaše knjigovodstveni sistem, nove stavke koje se dodaju ne integrišu u listi stavki u sistemu računovodstveni. Stavke proizvoda i usluga sa liste stavki u sistemu računovodstveni integrišu u na listi proizvoda i usluga stavki u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Uredi      Kliknite na ovo dugme da biste uredili detalje stavke izabrane sa liste stavki.

Napomena : Dugme " Uredi " dostupna je ako se stavka nalazi se samo u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Ako Menadžer za poslovne kontakte za Outlook i računovodstveni sistema integrisana, stavke na listi možete pronaći u knjigovodstveni sistem i Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Izbriši      Kliknite na ovo dugme da biste izabranu stavku izbrisali sa liste stavki.

Refresh      Click this button to replace the items in your Product and Service Items List with the current Items list from your accounting system.

Osim toga, listu stavki proizvoda i usluga možete da uvezete iz neke druge aplikacije.

Napomena : Ova lista se mora sačuvati kao (.csv) datoteka razdvojena zarezima koja sadrži sledeća polja ovim redosledom: Ime stavke, Opis i Cena po jedinici. Za svaku stavku za uvoz kreirajte zaseban red u datoteci. Polja stavki razdvojte zarezima ili znakom za razdvajanje liste, bez razmaka ispred i iza zareza. Znak za razdvajanje liste ćete pronaći kada u prozoru Kontrolna tabla, u dijalogu Regionalne i jezičke opcije izaberete karticu Regionalne opcije.

Uvezi      Kliknite na ovo dugme da biste uvezli listu sa više stavki.

Napomena : U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Lista stavki proizvoda i usluga da biste pristupili ovom obrascu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×