Programski dodaci

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Upotrebite ovaj dijalog da biste učitali ili poništili učitavanje dostupnih programskih dodataka u programu Microsoft Office Excel. Nakon učitavanja, programski dodatak i njegove komande su dostupni na kartici Podaci, u grupi Analiza.

Dijalog „Dostupni programski dodaci“     U ovom dijalogu prikazani su svi dostupni programski dodaci. Potvrdite izbor u polju za potvrdu da biste učitali programski dodatak i da bi njegove komande i opcije postale dostupne na kartici Programski dodaci u programu Excel. Opozovite izbor u polju za potvrdu da biste poništili učitavanje programskog dodatka i oslobodili memoriju. Ako poništite učitavanje programskog dodatka nećete izbrisati taj programski dodatak sa vašeg računara.

U donjem delu dijaloga Programski dodaci pronaći ćete opis izabranog programskog dodatka.

Dugme „Potraži“     Kliknite na ovo dugme da biste pronašli programski dodatak instaliran na vašem računaru. Prema podrazumevanim postavkama, u dijalogu Programski dodaci prikazani su programski dodaci instalirani u fascikli \Program Files\Microsoft Office\OFFICE12\Library (uključujući i njene potfascikle).

Dugme „Automatizacija“     Kliknite na ovo dugme da biste prikazali sve COM (Component Object Model) programske dodatke koji su dostupni za učitavanje u programu Excel.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×