Profil u sistemu Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Vi i svi ostali u organizaciji imaju sopstveni profil u sistemu Office 365. Koristite profil da biste pronašli informacije o osobama i pomozite drugima da vas pronađu. Takođe možete da se povežete sa drugim korisnicima direktno iz njen profil.

Gde se pojavljuje profila?

Možete da vidite informacije o profilu u usluzi Delve i na kartici profil u OneDrive for Business, SharePoint u Office 365i Outlook na Vebu.

Napomena : Kartica profila je dostupna u programu Outlook na Vebu samo ako vaša organizacija izabrala da učestvuje u programu "prvo izdanje".

  • Da biste prikazali profil u usluzi Delve, izaberite Delve u pokretanje aplikacija u usluzi Office 365 ili otvorite delve.office.com u pregledaču. Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga ako je potrebno.

  • Da biste prikazali karticu profila, zadržite pokazivač miša iznad ili izaberite nečije ime u OneDrive for Business, SharePointOffice 365, ili u programu Outlook na Vebu. Na kartici, kliknite na dugme odeljka da biste prikazali proširene Prikaz profila kartice sa detaljnijim informacijama.

    Napomena : Proširene Prikaz profila kartice je dostupan u OneDrive for Business i SharePoint u Office 365 samo ako vaša organizacija izabrala da učestvuje u programu "prvo izdanje". Proširene prikaz nije dostupan u programu Outlook na Vebu.

Šta druge osobe vide na moj profil

Profil možete prikazati informacije kao što su slike profila, kontakt informacije, organizacionoj strukturi i nedavno korišćene datoteke su Deljeni u OneDrive for Business, SharePointOffice 365, ili u programu Outlook na Vebu.

Ko može da vidi moje dokumente?

Samo mogu da vide vaše privatne dokumente na profilu osim ako odlučite da ih delite. Druge osobe će videti samo dokumente kojima već imaju pristup u Office 365.

Privatna i deljenih dokumenata

Privatnih dokumenata u usluzi Delve, označeni su katancem ikonom. Više informacija potražite u članku su moji dokumenti bezbedni u usluzi Office Delve?

Katanac pokazuje da samo vi možete da vidite dokument

Na kartici profil deljene dokumente imaju na "ljudi" ikonu Ikona deljene kartica profil pored sebe. Videćete ikone pored dokumente koje ste kreirali ili izmenili i druge osobe imaju pristup.

Kako mogu da promenim moje informacije o profilu?

Da biste promenili informacije o profilu, na primer sliku profila, izaberite stavku Ažuriranje profila na kartici profil ili u usluzi Delve.

Informacije o profilu možete da promenite ima na olovke ikonu Kliknite na dugme olovku da biste promenili informacije pored njega. Kliknite na dugme olovke za uređivanje.

Informacije koje se dele sa svima ima na globusu ikonu Globus pokazuje da svi mogu da vide informacije pored njega. Za detalje, možete da kliknite na ikonu globusa i odaberite samo možete da vidite da informacije budu privatne.

Možda ćete moći da biste promenili sve informacije na profilu. Neke informacije, kao što su vaše ime ili naslov, možda ćete biti prikupljene iz drugih sistema koja kontrolišu sektor ili ljudskih resursa. Ako želite da ažurirate detalje, obratite se ih ili vaš administrator.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Deljenje datoteka ili fascikli u usluzi Office 365

Video zapis: deljenje dokumenata u sistemu Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×