Problem sa glasovnim i video uređajem

Kvalitet glasovnog poziva za Office Communicator 2007 R2 i Live Meeting 2007 zavisi od kvaliteta uređaja koji se koriste za zvuk. Softver Office Communicator 2007 R2 i Live Meeting Console 2007 koriste širok opseg uređaja zadržavajući zvuk i video visokog kvaliteta. Međutim, neki uređaji mogu prouzrokovati eho u pozivu. Da bi smanjili efekat ehoa, platforme programa Office Communicator i Live Meeting pokreću režim prebacivanja govora koji ograničava mogućnost sagovornika da istovremeno pričaju.

Uobičajeni uzroci slabog kvaliteta uređaja

Uobičajeni uzroci slabog kvaliteta uređaja uključuju sledeće:

  • Neoptimizovani uređaji    Dešava se kada uređaj nije na spisku uređaja optimizovanih za Office Communicator koji je dostupan na lokaciji Microsoft TechNet na stranici Microsoft objedinjene komunikacije: Telefoni i uređaji optimizovani za Microsoft Office Communicator (samo na engl.).

  • Instaliran je audio upravljački program ili softver nezavisnog proizvođača koji nudi dodatne usluge    U nekim slučajevima upravljački program ili softver nezavisnog proizvođača može ometati neke funkcije programa Office Communicator 2007 R2 u realnom vremenu.

  • Fizičko oštećenje uređaja    

Vrh stranice

Šta možete uraditi da biste poboljšali kvalitet uređaja?

Možete pokušati da uradite sledeće da biste poboljšali kvalitet uređaja:

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×