Proširivi hibridne pokretanja aplikacija

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pokretanje aplikacija Proširivi hibridne pomaže korisnicima da biste imali više besprekorno iskustvo kada kretanje između SharePoint Server i Office 365.

Šta radi?

Pokretanje aplikacija Proširivi hibridne je dizajniran da vam pomoći da biste Office 365 aplikacija i usluga SharePoint Server. Kada omogućite ovu funkciju, videćete Office 365 Delve i Video aplikacije, zajedno sa prilagođene Office 365 pločica, pojavljuju se u pokretanju aplikacija SharePoint Server .

Pokretanje aplikacija hibridne na lokaciji SharePoint Server

Kako da prilagodim pločica u pokretanju moja aplikacija?

Prilagođene pločice koje ste zakačili u Office 365 pokretanje aplikacija će se pojaviti u pokretanju aplikacija SharePoint Server .

Ako želite da promenite koje vidite u SharePoint Server pokretanje aplikacija, unesite željene promene u pokretanju aplikacija Office 365 i promene će se odraziti u pokretanju aplikacija SharePoint Server unutar dan, dva.

(Takođe možete prilagoditi pokretanje aplikacija u sistemu SharePoint Server 2016 zasebno.)

Kako da biste omogućili ovu funkciju.

U SharePoint Server 2016, ova funkcija je omogućena kao deo hibridne funkcije lokacije. Za detalje pogledajte hibridne funkcije lokacije i OneDrive for Business .

U SharePoint Server 2013, ova funkcija je omogućena pomoću Windows PowerShell. Jul 2016 javna ispravka iz meseca zahteva za SharePoint Server 2013. U članku hibridno Proširivi aplikacije pokretanje vodič detalje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×