Pročitajte uslove licenciranja za softver za Office 2016 i Office 2013

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Uslovi licenciranja za Microsoft softver saopštiće vam kako možete zakonski da koristite Microsoft Office proizvod. Na primer, oni navode koliko puta se šifra proizvoda može koristiti za aktivaciju.

Tokom instalacije sistema Microsoft Office pregledajte uslove licenciranja i potvrdite izbor u polju za potvrdu Prihvatam uslove ovog ugovora da biste nastavili sa instalacijom sistema Microsoft Office.

Takođe možete da čitate uslove licenciranja kasnije u programu Microsoft Office tako što ćete izabrati stavke datoteka > nalog > o ime programa (kao što je Excel o) > Prikaži uslove licenciranja za Microsoft softver.

Ako dobijete poruku o grešci ili imate drugih problema prilikom instaliranja sistema Office, idite na matičnu stranicu Office.com podrš.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×