Privremeno isključite, zakačite, krijete ili izbrišite ćaskanje u timovima

Privremeno isključite, zakačite, krijete ili izbrišite ćaskanje u timovima

Možete brzo da utiљate, zakačite ili sakrijete ćaskanje bilo kada. Evo još detalja.

Privremeno isključivanje ili ponovno uključivanje zvuka ćaskanja

Kada privremeno isključite ćaskanje, i dalje ćete biti uključeni u razgovor, ali nećete dobiti obaveštenja od njega. 

Izaberite stavku ćaskajte Dugme „Otvori ćaskanje“ da biste otvorili listu ćaskanja. Pronađite ime ćaskanja koji želite da isključite. Zatim izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ Dugme „Još opcija“ privremeno. Ako se predomislite, ponovo je izaberite i isključite. 

Pored imena učesnika možete da se pojavi ikona da vas podseti da je ćaskanje privremeno isključeno.

Kačenje ili uklanjanje ćaskanja

Možete da zakačite često razgovore na vrh liste ćaskanja.

Izaberite stavku ćaskajte Dugme „Otvori ćaskanje“ da biste otvorili listu ćaskanja. Pronađite ime razgovora koji želite da zakačite. Zatim izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ Dugme „Još opcija“ PIN. Tako ćete osigurati da ćaskanje ostane na vrhu liste. Ako se predomislite, samo je ponovo izaberite i otkačite ga. 

Timovi kačite ćaskanje

Prikazivanje i sakrivanje timova radi dobre organizacije 

Odaberite koje timove i kanale želite da prikažete u listi timova, a sakrijte ostale. I dalje ćete biti obavešteni kada vas neko @pomene, samo sada to obaveštenja neće praviti gužvu na listi timova.

Da biste ga isprobali, idite na ime tima ili kanala na spisku timova i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > Sakrij. Želite da tim vratite nazad na listu? Pomerajte se na dnu i otvorite listu skrivenih timova .

Brisanje ćaskanja

Brisanje nebitne pošte je sjajno. Dok trenutno ne možete da izbrišete ćaskanje, radimo na tome, Zato ostanite uz mene. U međuvremenu, možete da izbrišete pojedinačne poruke koje ste poslali.

Brzo prevlačite nalevo na Dugme „Otvori ćaskanje“ ćaskanja , a zatim dodirnite dugme privremeno, zakačiteili Sakrij. Ako se predomislite, samo je ponovo dodirnite da biste je poništili. 

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×