Pristupačnost podrške za OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office centar za pristupačnost > OneDrive i OneDrive for Business pristupačnosti

OneDrive za lične datoteke i OneDrive for Business za rad datoteke, pružaju pristupačnih skladišta u oblaku. Možete da koristite oba su tastature i ekrana čitač. OneDrive i OneDrive for Business pokrenuti u Veb pregledaču i rad na mnogim različitim računarima i uređajima. Su dizajnirani da biste poboljšali funkcije pristupačnosti koje su napravljene platforme, kao što su čitači ekrana, Lupe, kontrola kontrasta boja i otkucate alatke.

Da biste saznali o tome kako da koristite funkcije pristupačnosti koji su ugrađeni u računar ili uređaj, idite na Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnosti u sistemu Office 365.

OneDrive u operativnom sistemu Windows i na Vebu

OneDrive for Business

OneDrive aplikacija za Windows 10

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×