Pristup e-porukama i dokumentima projekta sa jednog mesta

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Poštansko sanduče na veb lokaciji, nova funkcija u programima Outlook 2013, Exchange 2013 i SharePoint 2013, slično je centralnoj kartoteci i služi za arhiviranje Exchange e-pošte i SharePoint dokumenata u vezi sa projektima. Pomoću poštanskih sandučića na veb lokacijama možete pristupiti dokumentima projekata i poslati ih e-poštom, ne napuštajući pri tom Outlook, sakupiti na jednom mestu važne diskusije i deliti poštansko sanduče lokacije sa svakim kome je potrebno.

Važno :  Ta funkcija nije dostupna u Office 2013 RT aplikacijama. Želite da vidite koju verziju sistema Office koristite?

  1. Da biste koristili poštansko sanduče na veb lokaciji, potrebno je dodati ga na SharePoint lokaciju.

  2. Otvorite poštansko sanduče lokacije u Outlook oknu za navigaciju. Ono će se tu automatski pojaviti kada kreirate poštansko sanduče u sistemu SharePoint.

Ako ste primili poziv da se pridružite poštanskom sandučetu na veb lokaciji koje je neko drugi kreirao, poziv ćete naći u prijemnom poštanskom sandučetu, a poštansko sanduče na veb lokaciji automatski će se dodati u Outlook okno za navigaciju.

Recimo da Ana kreira poštansko sanduče na lokaciji za projekat koji se zove NorthWind Traders. Sve vezane za projekat komunikacije je u NorthWind Traders > Prijemno poštansko sanduče i dokumentima projekta – iako uskladištene u SharePoint – dostupne su sa NorthWind Traders > dokumente. Ana može da dodelite dozvole drugim članovima projekta da koristite iste fascikle projekta iz svoje Outlook klijenta.

Poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook

Umesto da se prebacujete u SharePoint kako biste pronašli dokumente i poslali ih kao priloge, u fascikliDokumenti možete brzo pronaći tražene dokumente i kopirati ih u e-poruku da biste ih poslali. Veze ka dokumentima na SharePoint lokaciji biće automatski dodate u e-poruku.

Veze ka dokumentima u e-poruci

Napomena :  Poštansko sanduče lokacije ima sopstvenu e-adresu i zato dodajte tu e-adresu u primaoce pošte da biste zadržali važne diskusije u poštanskom sandučetu na veb lokaciji tako da ih svi mogu videti.

Uklanjanje poštanskog sandučeta lokacije iz programa Outlook

Kada se projekat završi, možda nećete želeti da se poštansko sanduče na veb lokaciji prikazuje u programu Outlook. Uklanlanjanje poštanskog sandučeta lokacije iz Outlook prikaza možete izvršiti na dva načina:

  • Kliknite desnim tasterom miša na okno za navigaciju i zatvorite "poštansko sanduče lokacije"poštansko sanduče lokacije.

Zatvori poštansko sanduče lokacije

  • Kliknite desnim tasterom miša na ime svog naloga u oknu za navigaciju i izaberite stavku Upravljajte svim poštanskim sandučićima lokacije. Bićete upućeni na spisak svih vaših poštanskih sandučića lokacija. U ovom prikazu možete zakačiti poštanske sandučiće lokacija za Outlook prikaz ili ih otkačiti sa njega.

Upravljanje poštanskim sandučetom lokacije

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×