Pristup Office dokumentima u sistemu Office 365 sa bilo koje lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dokumenti uskladišteni u bibliotekama sistema Office 365 su dostupni na raznim uređajima, uključujući tablete, telefone i računare na kojima nije instaliran sistem Office. Prijavite se u Office 365, idite u OneDrive biblioteku ili na lokaciju tima, a zatim kliknite na ime Word, Excel, PowerPoint, OneNote ili PDF dokumenta (ili ga dodirnite). Dokument se otvara u pregledaču, u sistemu Office Online.

Kliknite na dokument da biste ga otvorili

Office Online takođe otvara Word, Excel, PowerPoint i PDF priloge u programu Outlook Web App. Jednostavno upotrebite komandu Pregled koja se nalazi ispod pločice dokumenta u poruci.

Pregledajte priloge sistema Office u programu Outlook Web App

U programu Lync Web App možete da prikazujete i uređujete beleške programa OneNote na sastanku (Postavite pokazivač miša na stavku Deli, kliknite na program OneNote, a zatim kliknite na beležnicu da biste je otvorili).

Pristup putem mobilnog telefona

Na mobilnom telefonu, pronađite biblioteku ili sledite vezu ka dokumentu u sistemu Office 365. Dokument se otvara (samo za prikazivanje) u pregledaču telefona. U operativnom sistemu Windows Phone 7 i njegovim novijim verzijama, koje uključuju Office Mobile aplikacije, možete i da uređujete i prikazujete dokumente.

Napomena : Postoji bez zasnovane na telefonu web app za OneNote. Umesto toga, instalirajte OneNote aplikacije za iPhone ili Android telefonu. OneNote Mobile je uključena u operativnom sistemu Windows Phone 7 i novije verzije.

Detalje potražite u članku Korišćenje sistema Office Online na Android telefonu, iPhone telefonu ili Windows Phone uređaju. Ako je vaš telefon drugog tipa (kao što je BlackBerry ili Symbian), pogledajte članak Korišćenje sistema Office Online na mobilnom telefonu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×