Pristup Internetu bloka tokom test

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada koristite ovu postavku, potrebna vam je da odgovorite koristite izvršite testiranje aplikacije u operativnom sistemu Windows 10 da popunite obrazac. Ova aplikacija kreira okruženje u kojem je ograničen pristup drugim resursima dok je preduzete za test. Pođite aplikaciju za testiranje radi sledeće:

  • Prikazuje samo test i ništa više.

  • Briše u ostavu.

  • Sprečava pristup druge Veb lokacije.

  • Sprečavaju otvaranje ili pristup drugih aplikacija.

  • Sprečava deljenje, štampanje ili snimka ekrana.

  • Sprečava mogućnost da promenite postavke, proširivanje prikazuje, vidite obaveštenja, preuzimanje ispravki ili korišćenje funkcija za automatsko popunjavanje.

  • Sprečava upotreba Cortana.

Izabrana ova postavka vezu koju delite sa odgovorili otvara Pođite Test aplikaciju na računarima sa Windows 10 godišnjicu Update. Aplikacija zahteva da odgovorite prijavite se i zatim predstavlja obrazac.

Važno : Odgovorite koji nemaju pristup Pođite Test aplikacija će moći da koristite obrazac.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×