Primena vertikalnog toka teksta za istočnoazijski tekst

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Funkcija ili neke od opcija koje su opisane u ovoj temi pomoći su dostupne samo ako je podrška za japanski, pojednostavljenom kineskom, tradicionalnom kineskom ili korejskom omogućen jezičke postavke za Microsoft Office.

Uradite sledeće:

  • Da biste kreirali novi okvir za tekst koji je podešen za vertikalnog toka teksta, kliknite na dugme Nacrtaj vertikalni okvir za tekst Slika dugmeta na traci sa alatkama objekata , a zatim kliknite na dugme u publikaciji.

  • Da biste promenili tekst u postojeći okvir za tekst vertikalnog toka teksta, kliknite na okvir za tekst, a zatim kliknite na dugme Smer teksta Slika dugmeta na standardnoj traci sa alatkama.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×