Primena stila na tekst u programu Word

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Primena stila na izbor teksta, kao što su naslov, naslov ili pasusa u programu Word je jednostavno kliknete na dugme u galeriji stilova.

  1. Izaberite tekst na koji želite da primenite stil.

    Na primer, možete izabrati tekst koji želite da bude naslov. Ako želite da promenite stil za čitav pasus, kliknite bilo gde u njemu.

  2. Na kartici Početak , u grupi Stilovi izaberite stil koji želite. Ako ne vidite željeni stil, kliknite na dugme još dugmeta u Slika dugmeta da biste proširili galeriju.

    Kako izabrani tekst izgleda sa određenim stilom možete da vidite tako što ćete postaviti pokazivač iznad stila koji želite da pregledate.

Napomena: Ako željeni stil ne pojavi u galeriji, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + SHIFT + S da biste otvorili okno zadatka Primeni stilove . U okviru Ime stilaotkucajte ime stila koji želite. Lista prikazuje samo one stilove koje ste već koristili u dokumentu, ali možete otkucati ime stila koji je definisan za dokument.

Takođe pogledajte

Prilagođavanje stilova u programu Word

Odaberite brzog izbora stilova za dokument

Promenite razmak između pasusa u programu Word

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×