Primena stila na tekst u programu OneNote za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Stilovi pomoći u kreiranju doslednog izgleda na stranicama. Ako ste navikli da primeni stilove na tekst u programu Word, vi ćete biti zadovoljni da znate da možete da uradite isto u programu OneNote.

  1. Izaberite tekst koji želite da promenite na novi stil.

  2. Na kartici Početak kliknite na padajuću strelicu u okviru Stilovi i odaberite stil.

    Snimak ekrana padajućeg menija „Stilovi“ u programu OneNote 2016.

Savet :  Možete istovremeno da promenite nekoliko delova teksta u isti stil. Držite pritisnut taster Ctrl dok birate svaku grupu teksta koji želite da promenite. Ako želite da primenite isti stil na celu stranicu, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+A, a zatim odaberite stil. Odaberite stavku Obriši oblikovanje da biste se vratili na podrazumevani stil.

OneNote ima ograničen broj osnovnih stilova, ali možete da napravite sopstvene stilove i da koristite četkicu za oblikovanje da biste primenili stil na druge delove teksta.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×