Primena stila na tekst u programu OneNote za Windows

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Stilovi pomoći u kreiranju doslednog izgleda na stranicama. Ako ste navikli da primeni stilove na tekst u programu Word, vi ćete biti zadovoljni da znate da možete da uradite isto u programu OneNote.

  1. Izaberite tekst koji želite da promenite na novi stil.

  2. Na kartici Početak kliknite na padajuću strelicu u okviru Stilovi i odaberite stil.

    Snimak ekrana padajućeg menija „Stilovi“ u programu OneNote 2016.

Savet:  Možete istovremeno da promenite nekoliko delova teksta u isti stil. Držite pritisnut taster Ctrl dok birate svaku grupu teksta koji želite da promenite. Ako želite da primenite isti stil na celu stranicu, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+A, a zatim odaberite stil. Odaberite stavku Obriši oblikovanje da biste se vratili na podrazumevani stil.

OneNote ima ograničen broj osnovnih stilova, ali možete da napravite sopstvene stilove i da koristite četkicu za oblikovanje da biste primenili stil na druge delove teksta.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×