Primena stila na tekst u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Stilovi vam pomažu da napravite dosledan izgled na stranicama. Ako ste navikli da primenjujete stilove na tekst u programu Word, biće vam drago da saznate da možete da uradite istu stvar u programu OneNote 2016.

  1. Izaberite tekst koji želite da promenite na novi stil.

  2. Na kartici Početak kliknite na padajuću strelicu u okviru Stilovi i odaberite stil.

    Snimak ekrana padajućeg menija „Stilovi“ u programu OneNote 2016.

Savet :  Možete istovremeno da promenite nekoliko delova teksta u isti stil. Držite pritisnut taster Ctrl dok birate svaku grupu teksta koji želite da promenite. Ako želite da primenite isti stil na celu stranicu, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+A, a zatim odaberite stil. Odaberite stavku Obriši oblikovanje da biste se vratili na podrazumevani stil.

OneNote ima ograničen broj osnovnih stilova, ali možete da napravite sopstvene stilove i da koristite četkicu za oblikovanje da biste primenili stil na druge delove teksta.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×