Primena prilagođenih i naprednih efekata animacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada želite da istaknete poruku, možete da napravite i reprodukujete prilagođene efekte animacije tokom prezentacije.

Napomena : U programu PowerPoint efekata animacije nisu isti kao prelazi. Prelaz animira način jedan slajd promene u drugi. Dodavanje prelaza između slajdova, pogledajte članak Dodavanje, promena ili uklanjanje prelaza između slajdova.

Kreiranje sopstvenih prilagođenih efekata animacije

Prilagođene efekte animacije možete da kreirate koristeći sledeće procedure:

Možete da koristite i kombinaciju oba načina kako biste dodatno prilagodili poruku.

Korišćenje predloška koji ima napredne efekte animacije

Profesionalni dizajneri su napravili mnogo besplatnih, profesionalno dizajniranih predložaka koji sadrže dizajnerske oblike, grafikone i napredne animirane efekte. Da biste pronašli PowerPoint predložak sa efektima animacije, izaberite stavke Datoteka > Novo, a zatim u polju za pretragu otkucajte „Animacije“.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×