Primena predloška na stranicu u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti, pogledajte članak Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

OneNote 2016 predložak je dizajn stranice koji možete da primenite na nove stranice u beležnici da biste im dali lepu pozadinu, ujednačen izgled ili dosledan raspored.

Napomena : Ako ste zainteresovani samo za promenu boje neke od stranica u programu OneNote, pogledajte temu Promena boje pozadine stranice.

Da biste primenili predložak, izvršite sledeće radnje:

  1. Na traci odaberite stavke Umetanje > Predlošci stranice.

    Snimak ekrana dugmeta „Predlošci stranice“ u programu OneNote 2016.

  2. U oknu zadataka Predlošci kliknite na strelice pored imena kategorija da biste ih razvili.

  3. Da biste predložak primenili na novu stranicu, izaberite njegovo ime na listi. Ako vam se ne dopada to što ste izabrali, izaberite drugi predložak da biste zamenili onaj koji ste prethodno izabrali. To možete da ponavljate dok ne pronađete predložak koji vam se dopada.

  4. Kada završite, zatvorite okno zadataka Predlošci i počnite da unosite beleške na novu stranicu kada budete spremni.

OneNote se isporučuje uz nekoliko ugrađenih stranice predloške, uključujući pozadine ukrasni stranica, planeri, i listi zaduženja. Ako želite, takođe možete kreirati predložak stranice ili prilagođavanje postojećeg.

Napomena :  Mnoga dizajnerska rešenja predložaka uključuju sadržaj koji se pojavljuje na specifičnim mestima na stranici. Zato predlošci u programu OneNote mogu da se primene samo na nove stranice na kojima još nema nikakvih beležaka. Ako predložak želite da primenite na stranicu koja već sadrži beleške, prvo kreirajte novu stranicu na osnovu predloška koji želite, a zatim na nju kopirajte postojeće beleške.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×