Primena predloška na nove stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Microsoft Office OneNote 2007, možete da koristite predloške da biste primenili isti raspored i dizajn za stranice u beležnicama. Predlošci stranice možete da poboljšate izgled beležaka dosledna Upotreba boje, slike u pozadini i oblikovanje teksta.

OneNote nudi nekoliko predložaka za stranicu kako biste napravili prve korake u radu, od dekorativnih pozadina do funkcionalnih stranica sa beleškama, poput planera i lista zaduženja.

  1. U meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku Stranica iz predloška.

  2. U oknu zadataka Predlošci, pod stavkom Dodaj stranicu kliknite na kategoriju na listi, a zatim izaberite ime predloška koji želite da koristite. OneNote će na osnovu izabranog predloška kreirati novu stranicu u aktuelnom odeljku.

Savet : Da biste na novu stranicu brzo primenili nedavno korišćene predloške, u listi kartica stranice kliknite na strelicu pored dugmeta Nova stranica, a zatim izaberite ime predloška koji želite da primenite. Izaberite stavku Prazan predložak ako želite da kreirate novu praznu stranicu.

Napomena : Mnogo predložak dizajna obuhvataju sadržaj stranice koji se pojavljuje na određenim mestima. Predlošci se zbog toga mogu primeniti samo na nove stranice koje ne sadrže beleške. Da biste koristili predložak stranice beležaka koje ste već napravili, iz predloška koji želite da kreirate novu stranicu, a zatim kopirajte postojeće beleške na njega.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×