Primena predloška OneNote na stranicu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti, pogledajte članak Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu OneNote, predložak je dizajn stranice koji možete da primenite na nove stranice u beležnici da biste im dali lepu pozadinu, ujednačen izgled ili dosledan raspored.

Da biste primenili predložak, izvršite sledeće radnje:

  1. Na traci kliknite na dugme Umetanje > Predlošci stranice....

    Kliknite na dugme „Predlošci stranice“ da biste prikazali predloške i radili sa njima.

  2. U oknu zadataka Predlošci kliknite na strelice pored imena kategorija da biste ih razvili.

  3. Da biste primenili predložak na novu stranicu, kliknite na njegovo ime na listi. Ako vam se ne dopada to što ste izabrali, kliknite na drugi predložak da biste zamenili onaj koji ste prethodno izabrali. To možete da ponavljate dok ne pronađete predložak koji vam se dopada.

  4. Kada završite, zatvorite okno zadataka Predlošci i počnite da unosite beleške na novu stranicu kada budete spremni.

OneNote se isporučuje uz nekoliko ugrađenih stranica predložaka koje možete da odaberete, uključujući pozadine ukrasni stranica, planeri i listama zaduženja. Ako želite, takođe možete kreirati predložak stranice ili prilagođavanje postojećeg.

Napomena :  Mnoga dizajnerska rešenja predložaka uključuju sadržaj koji se pojavljuje na specifičnim mestima na stranici. Zbog toga predlošci u programu OneNote mogu da se primene samo na nove stranice na kojima još nema nikakvih beležaka. Ako želite da primenite predložak na stranicu koja već sadrži beleške, prvo kreirajte novu stranicu na osnovu predloška koji želite i zatim na nju kopirajte postojeće beleške.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×