Primena oznake na belešku u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu OneNote Online, možete da označite izabrane beleške s oznakama koje vam omogućavaju da vizuelno identifikujete i brzo vratili u važne stavke koje treba da pratite, podsetili o ili delite sa drugima. Možete označiti ništa od jedan red teksta na ceo pasus beležaka.

Primena oznake

  1. Postavite kursor na početak reda teksta koji želite da označite.

  2. Na kartici Početak kliknite na oznaku.

  3. U listu oznaka koje se pojavljuje, kliknite na oznaku koju želite da primenite. Na primer, da biste označili pod pitanje u beleške, kliknite na znak pitanja simbol na listi.

Napomena : Neke oznake može biti primenjene tako što ćete zajedno sa drugim oznake. Ako želite da zamenite postojeću oznaku, prvo da je izbrišete, a zatim primenite novu oznaku koju želite.

Uklanjanje oznake

  1. Postavite kursor na početak reda teksta koji sadrži oznaku.

  2. Na kartici Početak kliknite na oznaku > Ukloni oznaku

Uklanjanje oznaka je ne samo koristan i za kada se predomislite o oznake koje ste primenili, ali takođe uklanja stavke iz praćenje. U aplikaciji za računare programa OneNote za Windows, možete da kreirate automatske liste obaveza tako što ćete potražiti označenih beležaka. Da biste saznali kako da to uradite potražite u članku Traženje označenih beležaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×