Primena oznake na belešku

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Oznake predstavljaju način da kategorišete beleške i postavite im prioritet kako bi se kasnije mogli brzo vratiti na važne stavke, podsetili se o stavkama radnji ili da biste filtrirali beleške koje želite da delite sa drugima. Možete da označite bilo šta, od jednog reda teksta do celog pasusa.

  1. Postavite kursor na početak reda teksta koji želite da označite.

  2. Izaberite stavke Početak > Oznake i kliknite na ikonu oznake koju želite da primenite.

    Možete dodati oznaku da biste kategorizovali beleške i postavili im prioritet

    Koristite strelice spiska oznaka za pomeranje kroz dostupne oznake ili kliknite na strelicu Još u donjem desnom uglu polja za pomeranje da biste prikazali sve dostupne oznake.

Možete da tražite označene beleške pomoću ključne reči i kategorije i da prikažete rezultate u rezimeu koji je lako čitati.

Saveti : Kada završite sa označenom beleškom, možete da uklonite oznaku da se ne bi pojavljivala u rezultatima pretrage označenih beležaka.

  • Da biste uklonili jednu oznaku, kliknite desnim tasterom miša na nju i izaberite stavku Ukloni oznaku.

  • Da biste uklonili više oznaka, izaberite sav tekst koji sadrži oznake koje želite da uklonite i pritisnite kombinaciju tastera CTRL+0 (NULA).

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×