Primena klijentskim Office aplikacijama za Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kao Office 365 administrator preduzeća, možete da kontrolišete kako Office dobija objedinjene korisnicima vaše organizacije. Na primer, možete da odaberete koji Office softver koji korisnicima možete da instalirate sa Office 365. Ili, možete da koristite na postojeći softver primenu procesa, kao što su pomoću System Center Configuration Manager da primenite i Ažuriranje Office za korisnike.

Windows i Office imate novog modela za upravljanje ispravkama. Za Office, možete da kontrolišete koliko često korisnici preuzimanje ispravki funkcija – mesečnu ili svakih šest meseci – tako što ćete odabrati da ažurirate kanala koji najviše odgovara vašim potrebama preduzeća.

Takođe, Microsoft pruža alatke, kao što je Alatka za primenu sistema Office i smernice grupe postavke da biste upravljali kako Office instaliran i ažuriraju na Windows računara.

Vodiči za primenu za administratore

Da biste saznali više, Vodič za primenu dostupan je za sledeće Office 2016 softver:

Office 365 ProPlus uključuje WordExcel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Skype za posao, Accessi Publisher. Obuhvata Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive.

Office 2016 za Mac uključuje WordExcel, PowerPoint, Outlooki OneNote.

Potrebna vam je pomoć primenjuje Office?

Softveru za Office 365 mogu pomoći sa primenom ako ste organizacija koja ima plan za Office 365 komercijalne pretplatu koja uključuje Office.

Office 365 ProPlus savetnika za primenu možete da koristite i da biste dobili prilagođene Office 365 ProPlus Vodič za primenu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×