Primena ili promena rasporeda

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevani raspored koji se koristi za prikazivanje poruka je raspored „Datum“. Možete da se prebacite na neki drugi unapred definisani raspored tako što ćete postupiti na sledeći način:

  1. U meniju Prikaz izaberite stavku Rasporedi po.

  2. Izaberite željeni raspored.

    Da biste prilagodili raspored koji ste upravo primenili, u meniju Prikaz izaberite stavku Rasporedi po, zatim stavku Prilagodi, a potom izaberite željene opcije.

    Savet : Da biste se brzo prebacili sa jednog standardnog rasporeda na drugi, postupite na sledeći način:

    • U rasporedu sa jednim redom kliknite desnim tasterom miša na naslov kolone, zatim u priručni meni izaberite stavku Rasporedi po, a potom izaberite željeni raspored.

    • Raspored sa više redova, kliknite desnim tasterom miša na Raspoređeno prema: ime rasporeda kolone, a zatim izaberite željeni raspored.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×