Primena Skype za posao Online telefone

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovo je primenu vodič će vam pomoći da primenite Skype za posao Online IP telefone.

U svim tipovima preduzeća, imate broj telefona omogućava korisnicima da se uverite da poziva i je važan uslov za posao. Korisnici koji imaju broj telefona će moći da zovem glas preko Skype za posao uređaja uključujući IP telefone, računarima i mobilnim uređajima. Možete da saznate više o Skype za posao IP telefone tako što ćete videti, prvi telefoni za Skype za posao Online.

Raspoređivanje korake za IP telefone

Korak 1 – preuzimanje proizvođača administratora vođice i uputstava za telefon

Pre nego što počnete, preporučuje se da biste preuzeli telefona proizvođača administracija vođice i telefon priručnike.

Korak 2 - uverite se da ste kupovine ili prelazak Skype za posao podržani IP telefon i firmvera

Skype za posao Online podržani telefon i firmvera je kao i kompatibilan za Skype za posao Server, ali suprotna nije uvek tačno. Da biste se uverili su kupovina ili obezbeđujete podržani telefon i firmvera, potražite u članku Vodič za Dobijanje telefone za Skype za posao Online .

Korak 3 - proverava da li je instaliran desnom firmvera i ako je potrebno, ažurirajte firmver

Da biste proverili verziju firmvera na telefonima. Za:

 • Polycom VVX telefone, idi na postavke > Status > platformu > aplikacije > glavne.

 • Yealink telefonima, idi na Status na ekranu glavnog telefona.

 • AudioCodes telefonima, idite na meni > Status uređaja > verzija firmvera na početnom ekranu.

  Napomena : Daljinski pristup telefonu detalje potražite u proizvođač administracija vođice.  Pogledajte veze iznad za vodiči za korisnike i uputstava za telefon.

 • Lync Phone Edition (LPE) telefone, idite na meni > Informacije o sistemu sa ekrana "start".

Korak 4 - uređaj ažuriranje razmatranja

Napomena : Polycom firmvera pre 5.5.1.X da se proizvođač određene uređaj zaključavanja koji je zamenjena funkcijom Skype za posao primenu "Zaključaj telefon". Nadogradnje telefon sa 5.4.X.X koji je obezbeđen sa "Zaključaj uređaj" na 5.5.1.X sa "Telefon Zaključaj" neće nasleđuju PIN koda iz "Uređaj-Zaključaj", koju možete da ostavite telefon nebezbedne. Za korisnike koji ste aktivirali "Zaključaj uređaj", morate da omogućite sledeći parametar Polycom uređaj profil da date korisnicima kontrolisati vreme nadogradnje (lync.deviceUpdate.popUpSK.enabled=1).

Ispravke firmvera upravlja Skype za posao uslugu. Svaki Skype za posao certifikovani na telefonu firmvera otpremanja Skype za posao ažuriranje servera i ažuriranje uređaj je podrazumevano omogućena na svim telefonima. U zavisnosti od vreme neaktivnosti na telefonu i ankete intervali telefoni automatski će preuzimanje i instaliranje najnovije verzije certifikovani. Možete da onemogućite postavke ažuriranja uređaj koristite cmdlet Set-CsIPPhonePolicy i podešavanje parametar EnableDeviceUpdatefalse.

Primena telefoni.

Kada je nova firmvera dostupni i spremni ste za preuzimanje i instaliranje, telefon će obavestiti korisnika. Polycom telefoni će obavesti korisnika i obezbedite opciju za Ažuriranjeili Postpone.

Primena telefoni.

Za Polycom telefon, možete da ažurirate firmvera na telefonu tako što ćete izabrati SwUpdate.

Primena telefoni.

Takođe možete odabrati da biste upravljali ispravke firmvera pomoću partnera obezbeđivanje sistema. Partnera obezbeđivanje sistema upravljanja, uključujući Prilagođavanje naprednih telefona, potražite proizvođač administracija vođice.

Oprez : Uverite se da imate jednu uređaj ažuriranje za izdavanje certifikata (unutrašnje uređaj ažuriranje ili server za dodeljivanje privilegija nezavisnog proizvođača) da biste izbegli ažuriranje petlji.

Korak 5 - konfigurisanje i infrastruktura telefona postavke

Možete podesiti opcije za najčešće korišćene telefon i smernicama pomoću programa Skype za posao unutrašnje za upravljanje Windows PowerShell cmdlet komande. Pogledajte članak Podešavanje CsIPPhonePolicy za detalje te parametre i postavke.

Planiranje infrastrukture mreže, potražite Skype operacije Framework i Rasporedi, Migriranje, i rad van.

Korak 6 - priprema za korisnike da se prijave

Da biste omogućili korisnicima da uspešno prijavljivanja na Skype za posao Online telefon i upućivanje poziva, treba da proverite da li korisnici dodeljuju ispravne licence. Minimalno ćete morati da dodelite Skype za posao PBX u oblaku licence i PSTN pozivanje plan. Dodatne informacije možete da vidite Skype za posao programski dodatak licenciranje i Dodelite Skype za posao licence .

Možete pronaći više informacija o PSTN pozivanje tako što ćete videti Šta zove PSTN?

 • Prijavljivanje u opcije koje su dostupne za Online korisnici su:

  • Za te korisnike sa Polycom VVX 5XX/6XX telefona, one će videti:

   • Primena telefoni.
   • Za te korisnike sa Yealink T48G/T46G telefona, one će videti:

    Yealink telefonima za prijavljivanje.

  Detalja o prijavljivanju opcije podržava proizvođač potražite u članku prvi telefoni za Skype za posao Online.

 • Korisnički ID Koristite tastaturu na telefonu ili tastaturu na ekranu (ako je dostupno), korisnici mogu da koriste svoje organizacije korisničko ime i lozinku za prijavljivanje na telefon. Na primer, treba da koristim UPN oblikovanje kao što su amosm@contoso.com za svoje korisničko ime.

  Primena telefoni.

  Napomena : PIN potvrda identiteta nije podržana za Skype za posao Online za LPE i partnera IP telefone.

 • Koristite PC Kada bolje zajedno preko Ethernet (BToE) softver je instaliran na Računaru korisnika i omogućena, korisnicima prijavite se na njen telefon korišćenje prozora za potvrdu identiteta na njihove Windows Skype for Business aplikacije. Za ostale informacije pogledajte korak 7 (opcionalno) – ako imate uparivanje uređaja i bolje zajedno preko Ethernet (BToE) .

  Napomena : Korisnici moraju da koristite svoje organizacije korisničko ime i lozinku za prijavljivanje na telefon. Na primer, treba da koristim UPN formatu kao što je amosm@contoso.com za svoje korisničko ime.

  Primena telefoni.
 • Pomoću na Web prijave: ovo je novi način za Online korisnike da potvrde identitet pomoću standardne Veb pregledača. Korisnici biće obezbeđeni uz uputstva da biste pratili kada su korišćenje pregledača za prijavljivanje.

  • Za korisnike sa Polycom VVX 5XX/6XX telefona, one će videti:

   Primena telefoni.
  • Za korisnike sa Yealink T48G/T46G telefona, one će videti:

   Yealink telefona za prijavljivanje.

  Kôd koji je generisao će isteći za 15 minuta. Po isteku, korisnik će dobiti da kliknete na dugme Pokušaj opet ili dugme u redu da biste kreirali novu šifru u zavisnosti od toga na telefonu.

  • Za korisnike sa Polycom VVX 5XX/6XX telefona, one će videti:

   PIN kôd istekao.
  • Za korisnike sa Yealink T48G/T46G telefona, one će videti:

   Yealink telefonima za prijavljivanje.

  Koristite pregledač, idite na adresu prikazane na telefonu i unesite u programu Skype za posao korisničko ime.

  Primena telefoni.

  Unesite kôd prikazan na telefonu.

  Primena telefoni.

  Potvrdite da je na lokaciji prikazuje "[ime telefona proizvođača] Skype za posao certifikovani Phone", i kliknite na dugme Nastavi.

  Primena telefoni.

  Kliknite na dugme korisničke akreditive ili izaberite stavku koristi drugi nalog:

  Primena telefoni.

  Kada se ispod stranica prikaže, je bezbedno da zatvorite pregledač.

  Primena telefoni.

  Napomena : LPE telefonima za Skype za posao Online podrška za prijavljivanje pomoću USB otkrića samo.

 • Podržani primene Tabela ispod pokazuje na podržani tipovi potvrde identiteta za trenutno podržani primenu modele uključujući Exchange integraciju, moderan potvrde identiteta pomoću potvrde identiteta sa više faktora (MFA) i Skype za posao Online i lokalni.

  Skype za posao

  Exchange

  Telefon za prijavljivanje metod

  Skype za posao pristup

  Pristup Exchange sa moderni Auth i MFA onemogućena

  Pristup Exchange sa moderni Auth i MFA omogućen

  Na mreži

  Na mreži

  Web za prijavljivanje

  Da

  Da

  Da

  Na mreži

  Na mreži

  Korisničko ime ili lozinke

  Da

  Da

  Ne

  Na mreži

  Lokalno

  Web za prijavljivanje

  Da

  Ne

  Ne

  Na mreži

  Lokalno

  Korisničko ime ili lozinke

  Da

  Da

  Ne

  Lokalno

  Na mreži/lokalno

  PIN potvrda identiteta

  Da

  Ne

  Ne

  Lokalno

  Na mreži/lokalno

  Korisničko ime ili lozinke

  Da

  Da

  Nije primenljivo

  Lokalno

  Na mreži/lokalno

  Prijavljivanje pomoću PC (BTOE)

  Da

  Da

  Nije primenljivo

 • Telefon funkcije Na skup funkcija može neznatno varira u zavisnosti od partnera IP telefon. Skup funkcija dovršeno, potražite u odeljku prvi telefoni za Skype za posao Online za više informacija o funkcijama za svakog telefona proizvođača.

 • Telefon Lock je nedavno uvedeni funkcija u programu Skype za posao certifikovani telefonima koji se koristi za obezbeđivanje telefona. Ako je omogućeno, korisnici će biti zatraženo da kreirate PIN posle uspešno potvrde identiteta. Kada kreirate telefoni zaključavanja kada ističe u stanju mirovanja-vremensko ograničenje koje ste definisali, korisnik ručno zaključava svoj telefon ili su sinhronizaciju njihove telefona zaključavanja sa njihove PC zaključavanja pomoću telefona uparivanje. Ako telefon Zaključaj ZAKAČI unese pogrešno nekoliko puta, telefon će odjavljivanje korisnika ili Zahtevaj od administratora kôd za otključavanje telefona, ali ovo će biti drugačiji od u zavisnosti od telefona partnera. PIN-a korisnika trebalo bi da bude između 6-15 cifara.

  Možete da onemogućite telefona zaključavanja za vašu organizaciju koja je podrazumevano omogućena, promena u stanju mirovanja-vremenskog ograničenja i da odaberete ako korisnici na pozive dok su zaključani ili ne koristite inband postavke. Pogledajte članak Podešavanje CsIPPhonePolicy za više detalja o ovim postavkama.

Korak 7 (opcionalno) – ako imate uparivanje uređaja i bolje zajedno preko Ethernet (BToE)

BToE je telefon me mehanizam za partnere IP telefone tog parove korisnika telefona sa njihove Windows Skype za posao aplikacije BToE omogućava korisnicima da:

 • Prijavljivanje u svoju IP telefon pomoću njihovih Skype for Business aplikaciju na radnoj površini (koristite računar).

 • Sinhronizovanje Zaključaj telefon sa PC zaključavanja.

 • Kliknite na dugme da pozovete.

BToE može da bude konfigurisan tako da radi u režimu 2; Automatsko (podrazumevano) i ručno. Takođe može biti omogućena (podrazumevano) / onemogućeno za korisnike pomoću programa Skype za posao unutrašnje postavke. Prilikom rada u režim ručnog , korisnici će imati dodatne korake da biste uparili telefon sa aplikaciju za Windows.

Za primenu BToE korisnicima
 1. Povežite se njen telefon pomoću PC port sa računara.

  Primena telefoni.
 2. Preuzmite i instalirajte najnoviju BToE softver na Veb lokaciji proizvođača iz veze navedene ispod. Za bolje iskustvo korisnika, možete da distribuirate i instalirate softver BToE pomoću rešenje administracije za distribuciju kao što su sistem centar za konfigurisanje Menadžer (SCCM). Pomoć za korišćenje SCCM, pogledajte članak pakete i programe u sistem centar za konfigurisanje za kontakte.

 3. Postavka za BToE server je podešen na omogućeno i automatskog režima podrazumevano da biste promenili ove postavke, pogledajte članak Podešavanje CsIPPhonePolicy.

Napomena : BToE trenutno nije podržana na Mac računaru i VDI platformama.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×