Prilikom provere ispravnosti kolekcije lokacija pronađeni su neusaglašeni tipovi sadržaja

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada pre nadograđivanja na SharePoint 2013 pokrenete proveru ispravnosti kolekcije lokacija, SharePoint će proveriti da li postoje konflikti između postojećih tipova sadržaja i tipova sadržaja koji su kreirani prilikom nadogradnje lokacije na SharePoint 2013. Konflikt nastaje kada oba tipa sadržaja imaju isto ime.

Potrebno je da pre nadogradnje promenite ime postojećeg tipa sadržaja da biste rešili ovaj problem. Korake za promenu imena postojećeg tipa sadržaja potražite u članku Kreiranje ili prilagođavanje tipa sadržaja.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×