Prilagođavanje stranice dobrodošlice za skup dokumenata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dokument postavite stranici dobro došli je stranice sa Web segmentima i možete da izmenite kao što biste uređivali bilo koje stranice sa Web segmentima. Možete da prilagodite stranicu dobrodošlice koja se prikazuje za skup dokumenata, tako da obuhvata informacije koje su korisne osobama koje će raditi na dokumentima u okviru skupa dokumenata. Na primer, možete da prikažete veze da biste uputili materijal ili uputstva o stilu, projekat rokove, ili druge podatke ili podatke. Svaku instancu skupa na dokument kreirani iz tipa sadržaja skupa dokumenata će prikazati iste stranice dobrodošlice.

Stranica dobrodošlice skupa dokumenata

Stranice dobrodošlice za skup dokumenata sadrži dva Web segmenta koje su jedinstvene za skupove dokumenata. Dokument postavite svojstva Veb segment prikazuje informacije o svojstvima za skup dokumenata. Dokument postavite sadržaj Veb segment prikazuje datoteke koje pripadaju skupa dokumenata. Ako prilagodite stranicu dobrodošlice za skup dokumenata, će verovatno želite da zadržite ovi Veb segmenti.

  1. U meniju Radnje na lokaciji kliknite na vezu Postavke lokacije.

  2. U koloni Galerije, kliknite na vezu Tipovi sadržaja lokacije.

  3. Na stranici "tipovi sadržaja lokacije" kliknite na ime skupa dokumenata tipa sadržaja koji želite da konfigurišete.

  4. U okviru postavke, izaberite stavku postavke skupa dokumenata.

  5. U odeljku Stranica dobrodošlice izaberite stavku Prilagođavanje stranice dobrodošlice.

  6. U prozoru koji se otvara, kliknite na meni Radnje na lokaciji, a zatim izaberite stavku Uredi stranicu. Dokument postavite stranici dobro došli je stranicu sa Veb segmentima koje se mogu uređivati kao što biste uređivali bilo koju stranicu sa Veb segmentima.

  7. Kada ste završili ažuriranja stranice dobrodošlice, vratite se na stranicu postavke skupa dokumenata. U odeljku Stranica dobrodošlice navedite da li želite da ažurirate stranice dobrodošlice za sve tipove sadržaja koji nasleđuju od ovog tipa sadržaja.

  8. U odeljku Ažuriranje lista tipova sadržaja i lokacije Navedite gde želite da ažurirate sve tipove sadržaja nasleđuju od ovog tipa sadržaja.

  9. Kliknite na dugme U redu .

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×