Prilagođavanje proreda između znakova za nabrajanje na listi

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Želite neke kontrolu nad izgledom na listi. Možda želite malo više prostora između znak za nabrajanje i teksta ili više prostora između redova na listi.

Sve promene proreda možete da napravite u dijalogu Pasus. Evo kako:

  1. Izaberite listu. Znakovi za nabrajanje će izgledati kao da nisu označeni.

Izabrana lista sa znakovima za nabrajanje

  1. Na kartici Početak>Pasus Pokretanje dijaloga.

    Pokretanje dijaloga „Pasus“

  2. Na kartici Uvlačenja i razmaci, u okviru Razmaci uklonite oznaku iz polja za potvrdu Nemoj da dodaješ prored između pasusa istog stila.

Ako je sve što želite da uradite bilo da dodate prored između znakova za nabrajanje i teksta na listi, izvršili ste radnju. U suprotnom...

  1. Promenite prored između svakog reda na kartici Uvlačenja i razmaci> Razmaci> Prored, izborom opcija Jednostruki, 1,5 red ili Dvostruki za dvostruki prored između redova.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×